Botol gelas warna

Apa sampeyan mikir babagan botol kaca warna sing luwih apik kanggo nampilake lan nyimpen produk sampeyan?

Chengfengglass ngluncurake botol kaca kaca saiki, luwih becik konsultasi.

Werna utama sing diproduksi saka botol kaca yaiku ijo, coklat, biru lan bening.

Werna warna kanggo botol kaca bisa ditemokake liwat macem-macem bahan kimia, pewarna lan reaksi.

Botol biru minangka asil kobalt utawa tembaga sing ditambahake ing campuran cair cair.

Botol ijo minangka asil kromat wesi teroksidasi sing ditambahake ing campuran cair cair.

Botol coklat, utawa kuning, nyedhiyakake perlindungan sing paling apik saka radiasi ultraviolet sing mbebayani. Iki sebabe botol kaca coklat minangka pilihan sing paling apik kanggo pabrik bir.

Kaca bening alami lan tanpa warna lan mbantu pamer produk sing disimpen ing njero ruangan. Nanging, ora menehi perlindungan saka sinar utawa sinar UV.

Dadi apa bedane antara botol sing bening lan warna? Kajaba bedane warna, gumantung saka apa sing bakal digunakake kanggo botol kasebut.


Wektu kiriman: Dec-16-2020