Warta

  • Sampeyan ngerti carane nggawe botol kaca?

    Kita asring nggunakake kabeh jinis botol kaca ing urip kita, botol kaca apik lan praktis, disenengi kanthi tampilan sing jernih, lan bisa nggunakake sifat-sifat fisik sing angel lan awet. Nanging, sampeyan ngerti kepiye gelas kasebut botol diprodhuksi? Produk kasebut ...
    Waca liyane
  • Napa Ana Gula ing Gelas sing Diunekake Kanthi manual?

    Iki minangka produk sing digawe tangan, sing prosese nemtokake sifate. Ing proses pembuatan kaca gawenan tangan, bubur kaca panas mili alon-alon, lan hawa ing antarane blok kaca kanthi alami bakal mbentuk gelembung amarga ora bisa ngambang saka permukaan. Artis nggunakake gelembung kanggo exp ...
    Waca liyane
  • Babagan Vaksinasi COVID-19

    COVID-19 sing isih ana ing pandemi global saiki, negara kita wis entuk asil sing apik kanggo ngontrol epidemi, dikembangake dadi vaksin kanggo kabeh wong saiki, Ningkatake tingkat kekebalan nasional, Vaksinasi minangka langkah penting ing pencegahan epidemi saiki lan kerja kontrol, yaiku uga sarana sing efektif kanggo ...
    Waca liyane
  • Diary Pengiriman

    2021-4-22, Dina iku dina sing rame ing Pabrik Chengfeng, kajaba pesenan rutin, kanggo kebutuhan pelanggan, Kita cepet-cepet nyambut gawe, ngrampungake pesen cangkir kaca Korea kanthi awal, uga ngemot 20ft tepat waktu, lan kita ngemot loro kaca tembok dobel 40HQ kanggo pelanggan Jerman ing dina sing padha. ...
    Waca liyane
  • Babagan mesin IS kanggo botol kaca

    Ing taun 1925, insinyur Hartle Empire Ingle nggawe mesin pembuat botol kanthi segmen. Mesin nggawe botol kasusun saka sawetara bagean independen, lan saben bagean bisa nindakake operasi nggawe botol kanthi mandiri. Dadi, sanajan sampeyan kudu ngganti cetakan, sampeyan mung ...
    Waca liyane
  • Kaca sing digunakake saben dina minangka pangsa pasar paling gedhe kanthi keamanan lan stabilitas, lan angel diganti nganggo bahan liya

    1) Kaca nduweni stabilitas kimia sing dhuwur. Minangka wadhah kanggo gelas panganan lan omben-omben, isine ora bakal kena kontaminasi; minangka paesan lan kabutuhan saben dinane, kesehatan pangguna ora bakal cilaka. Contone, nalika botol plastik bayi digawe panas ing 110 °, bisphenol A wil ...
    Waca liyane
  • Botol gelas warna

    Apa sampeyan mikir babagan botol kaca warna sing luwih apik kanggo nampilake lan nyimpen produk sampeyan? Chengfengglass ngluncurake botol kaca kaca saiki, luwih becik konsultasi. Werna utama sing diproduksi saka botol kaca yaiku ijo, coklat, biru lan bening. Werna warna kanggo botol kaca bisa ...
    Waca liyane
  • Botol tutuk kanthi sekrup

    Saka perspektif seger babagan musim panas anyar nganti anggur sing apik saka perkebunan sing wis ditemtokake, botol tutup sekrup kasebut ngalami ekspansi dramatis ing pasar global. Kaping pisanan digunakake ing Selandia Baru lan Australia, tutup sekrup saiki digunakake luwih saka 80% anggur saka wilayah kasebut. Fenomena ...
    Waca liyane
  • 3 saka 4 wong Eropa milih kaca

    Ing Dina Segara Donya, Friends of Glass ngundang kabeh wong supaya nambah gelas kanggo kesehatan segara kita kanthi ngluncurake kampanye 'Samudra Endless'. Miturut survey anyar sing ditindakake dening komunitas Friends of Glass, telu saka papat wong Eropa nganggep kaca minangka kaca sing paling apik kanggo segara ...
    Waca liyane