Hubungi Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Guangzhou Chengfeng Brother Industrial Co., Ltd.

Alamat: No. 1, Jiuji Street, Caotang Village, Nancun Town, Panyu, Guangzhou, Guangdong, China

Telpon: 15017583402 / 0086- (0) 20-37757344

Jam: Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00 / Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita