Babagan Kita

Perusahaan Perusahaan Guangzhou ChengFeng Brothers Limited

Budaya Perusahaan

lelayaran angin, kesatuan lan kemajuan, kabeneran lan entuk manfaat bebarengan, tanggung jawab!

Visi Perusahaan

dadi pilot industri kustomisasi gelas pungkasan, nggawe prabédan kustomisasi sing dipersonalisasi, lan kanggo nggawe merek kita luwih terkenal!

Misi Perusahaan

barang gelas kita nyumbang kanggo urip sing luwih murni lan luwih resik!

Manajemen Philosfor

kualitas, efisiensi, nilai, kamanungsan

Crita Perusahaan Pambuka

Guangzhou ChengFeng Brothers Industrial Company Limited minangka perusahaan inovatif sing spesialisasine ing bidang manufaktur, ngrancang lan riset gelas pungkasan. Jinis produk kalebu kacamata hadiah promosi kategori anggur, botol kaca kategori anggur, botol banyu kaca, toples panganan gelas, lan produk kaca liyane.

Perusahaan kita dununge ing Guangzhou China, kanthi lalu lintas sing gampang lan logistik sing cepet, sampeyan bisa milih ing antarane rel, udara, wadhah segara lan transportasi darat. Lokasi kita cedhak karo pelabuhan Huangpu lan Nansha, barang bisa diangkut menyang endi wae ing saindenging jagad kanthi kontainer. Kita ngupayakake nggawe merek inovatif kelas dunia ing industri gelas pungkasan kanthi tim profesional, manajemen manajemen sing kuat lan perintis industri.

 

company bg1
company bg2

Merek ChengFeng

Jeneng iki minangka kombinasi saka rong jeneng pangadeg perusahaan CHENG lan FENG sing kanthi lair iku sedulur. Logo kasebut nggabungake inisial jenenge lan pola dadi bentuk kupu-kupu. Makna tersirat saka logo iki yaiku 'mabur nganggo rong swiwi sing kuat, nyawiji lan munggah kanggo nggayuh impen'. Kupu kasebut kiasan saka larva dadi variasi bentuk sing beda-beda, wiwit larva kupu-kupu berkembang, saka kiasan larva dadi kupu-kupu, siklus urip terus. Iki minangka simbol manawa perusahaan kita tuwuh wiwit cilik nganti gedhe, saben langkah inovasi, reformasi lan kiasan saka generasi ke generasi, lan kita bisa maju kanthi lestari.

Merek Glaskey

Desain LOGO iki asale saka jeneng gabungan cangkir kaca lan wiski, ditrapake ing merek asli seri wiski. Huruf 'G' dirancang meh padha karo tampilan gambar saka cangkir wiski huruf hexagon pertama. Mengko amarga akeh permintaan pasar, saiki wis ditrapake nanging ora diwatesi mung label pribadi saka cangkir kopi, gelas anggur abang, gelas susu lan gelas kaca saben dina liyane. Iki biasane dipasarake lan didol liwat platform E-commerce online.

company bg3

Sertifikat

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3
zhengshu4
zhengshu5