Botol Kaca Minuman 750ml

Katrangan singkat:


  • Ukuran Produk: H: 262mm / TD: 42mm / BD: 102.5mm / W: 860g / C: 750ml
  • Bahan: Bahan Kaca Kristal utawa Flint Putih / Ireng / Biru Biru / Ijo Peteng / Biru Cahya / Kobalt Biru
  • Volume: 50 nganti 3000ml utawa minangka sarat sampeyan
  • Bobot: 50g 550g 580g 620g 650g 750g 850g 1000g 1500g lan sapanunggalane
  • Jinis segel: Topi sekrup utawa gabus
  • Lukisan: Biru, Ireng, Abang, Putih, Kuning, utawa minangka sarat sampeyan
  • Packing: Karton ekspor 5 lapisan kanthi papan partisi (bisa disesuaikan) kanthi palet
  • Detail Produk

    Tag Produk

    DG6001 (5)
    DG6001 (2)
    DG6001 (3)

    Ing taun-taun pungkasan, ana akeh botol populer sing dirancang adhedhasar referensi komposisi arsitektur, lan desain iki uga minangka salah sawijining wakil sing luwih misuwur:

    Ing taun 3000 SM, nalika jagad iki isih ana ing masarakat primitif, Mesir kuno wis mlebu jaman kekuwatan sing terpusat banget, lan ora ana sing luwih penting kanggo generasi mbesuk tinimbang piramida. Pelanggan mbutuhake desain botol miturut bentuk piramida, lan tampilan kudu cedhak karo piramida. Yen botol anggur dirancang miturut ukuran 1: 1 piramida, rentang ngisor gedhe banget, lan botol kasebut gampang diproduksi lan digawe. Saliyane tampilan lan bentuk, sisih ngisor produk dikurangi kanthi tepat, dhuwure produk mundhak, lan desain katon ing bentuk botol.

    Apa sampeyan nate mikir babagan desain botol kanggo kutha sampeyan?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita