Botol Gelas Minuman Tembok 750ml

Katrangan singkat:


  • Ukuran Produk: H: 330mm / TD: 76.6mm / BD: 29.5mm / C: 750ml
  • Bahan: Bahan Kaca Kristal utawa Flint Putih / Ireng / Biru Biru / Ijo Peteng / Biru Cahya / Kobalt Biru
  • Volume: 50 nganti 3000ml utawa minangka sarat sampeyan
  • Bobot: 50g 550g 580g 620g 650g 750g 850g 1000g 1500g lan sapanunggalane
  • Jinis segel: Topi sekrup utawa gabus
  • Lukisan: Biru, Ireng, Abang, Putih, Kuning, utawa minangka sarat sampeyan
  • Packing: Karton ekspor 5 lapisan kanthi papan partisi (bisa disesuaikan) kanthi palet
  • Detail Produk

    Tag Produk

    DG6012 (3)
    DG6012 (1)
    DG6012 (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita