300ml Gelas Anggur

Katrangan singkat:


  • Ukuran Produk: H: 110mm / TD: 60mm / BD: 70mm / C: 300ml
  • Bahan: Kaca Kristal Bebas / Kaca soda-kapur Gratis
  • Packing: Kothak batin lan karton ekspor 5 lapisan
  • Sertifikasi: Laporan Keamanan Lead & Kadmium sing Bisa Dipecat FDA & EU
  • Kontrol kualitas: ISO9001, ISO14001, Kualitas OEM
  • Pangolahan jero: Nulis, nyithak layar sutra, etching, sandblasting, ukiran, nutupi warna, frosting kaca, pate-surpate, garis nganggo penyemprotan emas lan glasir.
  • Istilah delievery: FOB / C & F / CIF
  • Detail Produk

    Tag Produk

    300ml Wine Glass (3)
    300ml Wine Glass (6)
    300ml Wine Glass (5)

    Kaca Anggur Aerating Stemless nggawa fungsi kanggo tren utama ing desain kaca anggur. Kanthi kerajinan tangan, kapal sing dipatenake nawakake cara sing unik lan elegan kanggo aerasi anggur utawa roh sampeyan. Tuang langsung menyang sel aerasi sing dipasang ing tengah gelas. Anggur bakal dibuwang, ngasilake 7 oz anggur aerasi sing siap nyenengi palet sampeyan. Gunakake blok es ing aerator kanggo adhem anggur putih, wiski, utawa koakac nalika aerasi. Aman mesin cuci piring.

    Tuangake vintaj sing disenengi menyang sel tengah saka gelas tanpa batang iki, lan deleng nalika kasun menyang gelas, langsung ngeculake rasa rasa lan aroma anggur. Nyingkiri kebutuhan kanggo decanters sing rumit, kacamata sing dirancang kanthi elegan iki kanthi maksimal nambah karangan botol anggur sing disenengi. Minangka alternatif, sampeyan bisa nggawe hawa wiski sampeyan tanpa disiram kanthi nambah es menyang sel tengah sadurunge nyiram!

    Yen sampeyan duwe desain lan ide cangkir kaca anyar, aja bebas hubungi kami, bisa nggawe ide dadi produk realita.

    g1210

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita