750ml Liquor Glass Bottle

Gelas canggih

Botol Kaca Minuman 750ml

Kita fokus ing desain lan nggawe jinis botol alkohol kaca kanthi syarat rinci. Ukuran botol minuman keras wiwit saka botol alkohol mini 50ml nganti 1.5L, lan pilihan ing antarane tutup, sekrup ndhuwur, lan corks, tegese sampeyan bisa nggawe botol minuman keras kaca unik kanggo merek sampeyan kanthi jumlah pesanan sing sithik.

750ml Double-Wall Liquor Glass Bottle

Gelas canggih

Botol Gelas Minuman Tembok 750ml

Dekorasi firing, decaling, percetakan layar sutra, etching, sandblasting, ukiran, lapisan warna, frosting kaca, pate-surpate, garis besar babagan penyemprotan emas lan glasir.

300ml Wine Glass

Gelas canggih

300ml Gelas Anggur

Kaca Anggur Aerating Stemless nggawa fungsi kanggo tren utama ing desain kaca anggur. Kanthi kerajinan tangan, kapal sing dipatenake nawakake cara sing unik lan elegan kanggo aerasi anggur utawa roh sampeyan. Tuang langsung menyang sel aerasi sing dipasang ing tengah gelas. Anggur bakal dibuwang, ngasilake 7 oz anggur aerasi sing siap nyenengi palet sampeyan. Gunakake blok es ing aerator kanggo adhem anggur putih, wiski, utawa koakac nalika aerasi. Aman mesin cuci piring.

Babagan kita

Merek ChengFeng

Guangzhou ChengFeng Brothers Industrial Company Limited minangka perusahaan inovatif sing spesialisasine ing bidang manufaktur, ngrancang lan riset gelas pungkasan. Jinis produk kalebu kacamata hadiah promosi kategori anggur, botol kaca kategori anggur, botol banyu kaca, toples panganan gelas, lan produk kaca liyane.

 

Perusahaan kita dununge ing Guangzhou China, kanthi lalu lintas sing gampang lan logistik sing cepet, sampeyan bisa milih ing antarane rel, udara, wadhah segara lan transportasi darat. Lokasi kita cedhak karo pelabuhan Huangpu lan Nansha, barang bisa diangkut menyang endi wae ing saindenging jagad kanthi kontainer. Kita ngupayakake nggawe merek inovatif kelas dunia ing industri gelas pungkasan kanthi tim profesional, manajemen manajemen sing kuat lan perintis industri.

  • company img2
  • company img3
  • company img1